Салат з рису, тунця, горошку і кукурудзи

Салат з рису, тунця, горошку і кукурудзи

Салат з рису, тунця, горошку і кукурудзи

Рисовий салат з тунцем, зеленим горошком і кукурудзою. Особливу пікантність салату надають свіжі та солоні огірки. Такий салат заправляється майонезом.

Якщо Ви хочете надати салату солодкуватий смак, то можна додати головку ріпчастої цибулі.

  1. Рис відварити і дати йому охолонути.
  2. Яйця відварити " в круту" і дати їм охолонути.
  • У глибокій салатниці змішати відварений рис, тунець, зелений горошок і кукурудзу.
  • Дрібно порізати і додати в салатницю 2 варені яйця.
  • Пол огірка порізати маленькими квадратиками і додати в салатницю.
  • Солоні огірки дрібно порізати і додати в салатницю.
  • За бажанням почистити цибулину, дрібно порізати і додати в салатницю. Вона додасть салату солодкуватий смак.
  • Додати в салатницю майонез і ретельно перемішати.
  • Залишився яйце порізати і прикрасити ним салат.
  • Перець тонко порізати і прикрасити ним салат.
  • Огірок порізати кружальцями і прикрасити салат.
  • Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!